Magyarországon az ICAROS, az igazi aktív virtuális valóság eszköze!

  • 2017. 10. 11., 13:00
Az ICAROS egy forradalmian új szórakoztató és egyben sporteszköz, mely a virtuális valóságon keresztül a teljesen szabad repülés érzését nyújtja.
41

Az ICAROS egy forradalmian új szórakoztató és egyben sporteszköz, mely a virtuális valóságon keresztül a teljesen szabad repülés érzését nyújtja.

Az ICAROS tökéletes választás szórakozásra és edzésre is. A virtuális valóság szemüveget felvéve a testet és a lelket is inspiráló környezetben, hegyek közt repülve találjuk magunkat, ahol különböző feladatokat kell megoldanunk (szabad repülés, karikákon való átrepülés, drónharc), mellyel pontokat szerzünk. A játékot teljesen a saját testsúly egyensúlyozásával lehet irányítani. Minden izom mozgásba lendül, igazi virtuális edzés élmény! A játék és az ICAROS nehézségi foka állítható, így a kezdők is könnyen sikerélményeket érhetnek el, és a tapasztaltabb pilóták is tudnak folyamatosan fejlődni.

 

Rendelkezésre áll még a mélytengeri játékunk, ahol halakra kell vadásznunk, és egy tengeri csatában is részt vehetünk, ahol meg kell akadályoznunk a torpedók becsapódását.

Azok a vendégek sem unatkoznak, akik éppen nincsenek benne a játékban, mert élőben követhetik az eseményeket egy képernyőn, ahol pont azt látjuk amit a játékban résztvevők. A játékban van lehetőség pontszámításra, így akár vetélkedő, bajnokság is szervezhető.

Az ICAROS-VR-t és annak sok oldalú használatát a VRrehab nevű kezdeményezés, és annak alapítói Pap Andrea és Pelyhe Ádám indították Magyarországon.

A VRrehab egy forradalmian új módszer, mely a legújabb virtuális valóság technológiát ötvözi a klasszikus gyógytorna elemeivel.
Képzett gyógytornászok által vezetett rehabilitáció során stimuláljuk vizuális ingerek által az idegrendszert, ezzel segítve a mozgás visszaépítését, az állóképesség növelését, az erő fokozását. 

Jelenleg egyformán szolgálja ki az élmény és szórakozásvágyók illetve a mozgásélmény, rehabilitálódni vágyók kívánságait, egyedülálló lehetőségeivel.

Az 1 órás program ára 12.000 Ft, melyen kényelmesen 2 fő tud játszani.

Kipróbálható a Pandera Gyógycentrumban, előzetes időpontfoglalás alapján. A szabadidő, szórakozás programot is képzett gyógytornász vezeti, ezzel segítve a helyes testtartást, gép mozgatását. Nagy hangsúlyt fektetnek a higéniára, a VR szemüvegek egy speciális víztaszító, könnyen mosható béléssel vannak ellátva, melyet minden játékos után tisztítanak.

Cím: Pandera Gyógycentrum, 1135 Budapest, Hun utca 4/a
E-mail: info@vrrehab.hu
Web: www.vrrehab.hu
Facebook: www.facebook.com/vrrehab
Instagram: www.instagram.com/vrrehab.clinic
Videók: https://vimeo.com/user65669509
Időpontfoglalás: 06-20/426-3732 , 06-20/415-8756

Amennyiben szeretnéd támogatni az oldalon további cikkek készítését, kérlek LÁJKOLD vagy OSZD meg azokat a cikkeket amiket jónak gondolsz. Ezáltal motiválsz engem :-). Szívesen fogadok észrevételeket és kritikákat is az emailcímemre: suni@swgy.hu
Oculus Rift információk
HTC Vive információk

NAPI VR VIDEÓ

VR válogatott információk

A VirtuALL portálon és az interneten elérhető hasznos információk a virtuális valóság eszközökről (ár, vásárlás, kipróbálási lehetőségek, stb.) és magáról a témáról.

Legfrissebbek

Cikk ajánló #044 2017. 10. 16., 10:51  |  13

Cikk ajánló #044

Ez a kínai VR-szemüveg felmossa a padlót az Oculus Rifttel és a HTC Vive-val, Kiterjesztett valóság szemüveggel szerelnék fel a pécsi orvosokat, Új fejszett a Facebooktól: Oculus Go, OLED-kijelzős szemüveg, Oculus Go - jövőre jön a vezeték nélküli headset, de már készül a jobb változat, Drasztikusan növeli a játékteret a SteamVR új generációja


Magyarországon az ICAROS, az igazi aktív virtuális valóság eszköze! 2017. 10. 11., 13:00  |  41

Magyarországon az ICAROS, az igazi aktív virtuális valóság eszköze!

Az ICAROS egy forradalmian új szórakoztató és egyben sporteszköz, mely a virtuális valóságon keresztül a teljesen szabad repülés érzését nyújtja.


Cikk ajánló #043 2017. 10. 09., 10:11  |  19

Cikk ajánló #043

Íme öt Windows VR fejszett, VR dömpinggel készül az őszre a Microsoft, A nagyfiúk mezőnyébe pályázik a Samsung Odyssey VR headset, A virtuális valóság mellett érvelt Kevin Spacey


Az idő elérkezett- a Google hozza a népi virtuális valóságot 2017. 10. 03., 13:18  |  52

Az idő elérkezett- a Google hozza a népi virtuális valóságot

A Google meglépi, amire régen vártunk: egyetlen kereséssel rátalálhatunk a VR videódra. Jön a népi virtuális valóság!


Cikk ajánló #042 2017. 10. 02., 10:56  |  38

Cikk ajánló #042

Az első tapasztalatok a Lenovo fejszettjéről, Hahó Gear VR tulajok, erről tudnotok kell!, Leállította az Alloy projektet az Intel, A HTC Viveportja a SteamVR-ra tör, Így tervezi a jövő autóit a HoloLens-szel a Ford, Remekül teljesít a PlayStation VR, VR képességeket épít Core lapkáiba az Intel


Cikk ajánló #041 2017. 09. 26., 08:32  |  47

Cikk ajánló #041

Néhány óra alatt meglett a pénz a világ első 8K-s VR headsetjére, Előrendelhető az első Windows VR fejszett, iPhone X: áttörés a kiterjesztett valóságban, Jön a MineCraft a kiterjesztett valóságunkba, A demencia kezelésében is segíthet a virtuális valóság


VIRTUALL KÖZÖSSÉGEK

Témakiválasztás

Szeretnéd a virtuális valóság témában hamarabb megtalálni a számodra hasznosabb tartalmakat?

Az alábbi két gombra kattintva a hírek jellemzői, címkéi és témái alapján tudsz szűrni.

CIMKÉK TÉMÁK

Partnerek

Partner oldalamon keresztül olyan weblapokra tudsz eljutni akik szintén a VR témában érdekeltek.