További cikkek

 

Elkészült a Lenovo VR-kamerája

Előrendelhető az Amazonon, és pár hét múlva a boltokba kerül a Lenovo Mirage kamera, egy faék egyszerűségű kamera, amely támogatja a Youtube és a Google VR180 szabványát. Ez azt jelenti, hogy a rögzített felvételek jól mutatnak a virtuális valóságban (vr), és amikor nem ilyen spéci sisakban játsszák le a felvételt, hanem egyszerű számítógépes kijelzőn, akkor normális kétdimenziós kép jelenik meg.

Séta a virtuális világban

A közeljövőben érkezhet a Kat Walk VR közönséges halandóknak is elérhető változata. A virtuális valóságba belépőt kínáló, jobb minőségű headsetek ma már nem számítanak különlegesnek, ám ahhoz, hogy egy Ready Player One szintű élményt kapjunk, még elég sok minden kell még: nemcsak a látószög, a felbontás vagy a képfrissítés, de különösen az interakció, mozgás lehetősége az, ami hiányzik.

Az Epic Games forradalmit lépett a digitális embergyártásban

Digitális karakterrel helyettesíteni egy igazi színészt soha nem volt olcsó mulatság, ráadásul csak ritkán sikerült tökéletesen a mutatvány. Az eddig a videojátékok világában mocorgó Epic Games most egy olyan technológiát dolgozott ki, mellyel egy csapásra megoldódik ez a probléma.

Az Apple már 3D-s dokumentumokat olvasgatna

A napokban több rövidebb hír is napvilágot látott AR, VR és TrueDepth témakörökben. Fogtuk őket és összegyúrtuk egy cikkbe. Ha kíváncsi vagy, hogyan csinálhatsz magadnak élethű avatart játékokhoz, szerelhetsz össze IKEA bútort AR utasítások alapján vagy nagyon várod már az Apple AR-VR szemüvegét, jó helyen jársz.

Ha hasznosnak találod az VirtuAll oldalt vagy bármelyik cikket, kérlek egy megosztással segítsd a munkánkat.

NAPI VR VIDEÓ

VR válogatott információk

A VirtuALL portálon és az interneten elérhető hasznos információk a virtuális valóság eszközökről (ár, vásárlás, kipróbálási lehetőségek, stb.) és magáról a témáról.

Legfrissebbek

Cikk ajánló #106 2019. 11. 08., 08:45  |  1369

Cikk ajánló #106

Helyzet­meghatározási funkciót kaphatnak az okosszemüvegek, AR-es és utazástervezési funkciókkal újít a Google Maps, Ha azt hitted, hogy a jövő már nem lehet ennél izgibb, akkor nézd meg, hogy pingpongoznak ezek a srácok, A Porsche is virtuális valóság élményt kínálna az utasoknak


Cikk ajánló #105 2019. 08. 04., 13:41  |  1257

Cikk ajánló #105

Ők azok, akik a nyaralást viszik a gyerekekhez, Erőre kapni látszik a VR/AR eszközök piaca, Elképesztő követés javulás Oculuson, megjelent a Valve Index – június végi hírösszefoglaló, Frissítve – pár dolog, amit a Vive Cosmosról már biztosan tudhatunk


Cikk ajánló #104 2019. 07. 02., 10:29  |  1209

Cikk ajánló #104

PLETYKA: A KÖVETKEZŐ XBOX MÁR RIFT S TÁMOGATÁSSAL ÉRKEZHET, Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit teszt - már megint ezt hajtogatjuk, Ennyire valósághű ma a virtuális valóság, Kiterjesztett valóság kiegészítőt készített a Varjo


ILMxLAB: A Star Wars VR - Vader Immortal 2019. 04. 13., 20:15  |  1870

ILMxLAB: A Star Wars VR - Vader Immortal

Az ILMxLAB bemutatkozik a legújabb projektjükkel, Vader Immortal: A Star Wars VR sorozat


Cikk ajánló #103 2019. 04. 08., 09:14  |  1217

Cikk ajánló #103

INDUL AZ ÚJ OCULUS AVATAR RENDSZER, Vegyes valóság szemüveget használhatnak a sebészek, Saját VR szemüveget villantott a Valve, HAMAROSAN KÉZBE VESZI A VALVE A VR HELYZETET


Cikk ajánló #102 2019. 03. 31., 15:48  |  1227

Cikk ajánló #102

Nintendo Labo - sokféle kalandban lehet részünk a kartonból készült VR szemüveggel, Beépített kamerákkal jön az új Oculus Rift S, Mennyire legyen divatos az AR szemüveg?


VIRTUALL KÖZÖSSÉGEK

Témakiválasztás

Szeretnéd a virtuális valóság témában hamarabb megtalálni a számodra hasznosabb tartalmakat?

Az alábbi két gombra kattintva a hírek jellemzői, címkéi és témái alapján tudsz szűrni.

CIMKÉK TÉMÁK

Partnerek

Partner oldalamon keresztül olyan weblapokra tudsz eljutni akik szintén a VR témában érdekeltek.