Playstation VR kipróbálás Kecskeméten

  • 2016. 12. 06., 05:11
A Konzolkirály kecskeméti szaküzletében ingyenesen ki lehet próbálni a Playstation VR szemüveget. Akit érdekel a játékok és a konzolok világa látogasson el az üzletbe … megéri.
3184

A játékosok egy jó része még mindig nem hallott vagy legalábbis nagyon keveset tud a virtuális valóságról és a hozzá kapcsolt megjelenítő szemüvegekről és a VR-ben használható kontrollerekről. Igazából csak mostanában kezdenek beépülni a VR fogalmak a köztudatba. Magyarországon pedig még rosszabb a helyzet, mivel a 3 nagy VR szemüveg gyártó egyik terméke sem vásárolható még meg hivatalosan (természetesen egyszerű kerülő utakon mindegyik beszerezhető már itthon is).

Ezért is van szükség, népszerűsítő tartalmakra (cikkek, videók) és olyan helyszínekre, ahol ki lehet próbálni ezeket az újdonságokat.

Kecskeméten a Konzolkirály üzlete magára is vállalt egy ilyen népszerűsítő szerepet, hogy bárki aki betér a boltba ingyenesen kipróbálhatja a PSVR-t. Elszeparált helyiségben kényelmes körülmények közt lehet megismerkedni a témával, több látványos demót kipróbálva. A VR-t nem lehet elmagyarázni azt csak átélni lehet, így aki szeretné ezt megtenni látogasson el az üzletbe: Kecskemét, Hoffmann János utca 3. (Közvetlenül a Malom Center mellett)

Ingyenes Playstation VR - PSVR - kipróbálási lehetőség Kecskeméten!

Ha hasznosnak találod az VirtuAll oldalt vagy bármelyik cikket, kérlek egy megosztással segítsd a munkánkat.

NAPI VR VIDEÓ

VR válogatott információk

A VirtuALL portálon és az interneten elérhető hasznos információk a virtuális valóság eszközökről (ár, vásárlás, kipróbálási lehetőségek, stb.) és magáról a témáról.

Legfrissebbek

Cikk ajánló #106 2019. 11. 08., 08:45  |  1322

Cikk ajánló #106

Helyzet­meghatározási funkciót kaphatnak az okosszemüvegek, AR-es és utazástervezési funkciókkal újít a Google Maps, Ha azt hitted, hogy a jövő már nem lehet ennél izgibb, akkor nézd meg, hogy pingpongoznak ezek a srácok, A Porsche is virtuális valóság élményt kínálna az utasoknak


Cikk ajánló #105 2019. 08. 04., 13:41  |  1205

Cikk ajánló #105

Ők azok, akik a nyaralást viszik a gyerekekhez, Erőre kapni látszik a VR/AR eszközök piaca, Elképesztő követés javulás Oculuson, megjelent a Valve Index – június végi hírösszefoglaló, Frissítve – pár dolog, amit a Vive Cosmosról már biztosan tudhatunk


Cikk ajánló #104 2019. 07. 02., 10:29  |  1169

Cikk ajánló #104

PLETYKA: A KÖVETKEZŐ XBOX MÁR RIFT S TÁMOGATÁSSAL ÉRKEZHET, Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit teszt - már megint ezt hajtogatjuk, Ennyire valósághű ma a virtuális valóság, Kiterjesztett valóság kiegészítőt készített a Varjo


ILMxLAB: A Star Wars VR - Vader Immortal 2019. 04. 13., 20:15  |  1805

ILMxLAB: A Star Wars VR - Vader Immortal

Az ILMxLAB bemutatkozik a legújabb projektjükkel, Vader Immortal: A Star Wars VR sorozat


Cikk ajánló #103 2019. 04. 08., 09:14  |  1178

Cikk ajánló #103

INDUL AZ ÚJ OCULUS AVATAR RENDSZER, Vegyes valóság szemüveget használhatnak a sebészek, Saját VR szemüveget villantott a Valve, HAMAROSAN KÉZBE VESZI A VALVE A VR HELYZETET


Cikk ajánló #102 2019. 03. 31., 15:48  |  1186

Cikk ajánló #102

Nintendo Labo - sokféle kalandban lehet részünk a kartonból készült VR szemüveggel, Beépített kamerákkal jön az új Oculus Rift S, Mennyire legyen divatos az AR szemüveg?


VIRTUALL KÖZÖSSÉGEK

Témakiválasztás

Szeretnéd a virtuális valóság témában hamarabb megtalálni a számodra hasznosabb tartalmakat?

Az alábbi két gombra kattintva a hírek jellemzői, címkéi és témái alapján tudsz szűrni.

CIMKÉK TÉMÁK

Partnerek

Partner oldalamon keresztül olyan weblapokra tudsz eljutni akik szintén a VR témában érdekeltek.