További cikkek

Újdonságot hoz a kiterjesztett valóságba a Google ARCore 1.2

Többjátékos módot kapnak a kiterjesztett valóságra építő játékok és appok Androidon. Az ARCore már az iPhone-okat is támogatja.

Végre rendelhető az Oculus Go

A sokak által várt önálló VR headset ráadásul nem is lett drága. Az Oculus Go nevű, önállóan működő VR headsetet még az előző év októberében jelentette be a Facebook irányítása alá tartozó vállalat, de a valós elérhetőségre máig várni kellett.

Itt a Lenovo önálló Daydream VR szemüvege

A Daydream platformra építő Mirage Solo csatalakoztatott okostelefon vagy PC nélkül ígér VR élményt. A headsettel párhuzamosan a gyártó 180 fokos VR kamerája, a Mirage Camera is bemutatkozott.

Facebook Reality Labs néven fut tovább az Oculus Research

A közösségi óriás VR kezdeményezésein is egyre látványosabb jelenlétre törekszik. Kékre matricázza az eddig nevében legalábbis önálló entitásként működő Oculus Reasearch VR divíziót a Facebook: Michael Abrash, a részleg vezetője bejelentette, csapata Facebook Reality Labs (FRL) név alatt dolgozik tovább.

A Microsoft megint előhúzott egy eszméletlen videót a csodaszemüvegéről

Eddig is ámuldoztunk a Hololens-en, a legújabb videó viszont gyakorlatiasabb oldalról közelít a kiterjesztett valósághoz. Ettől persze még közel sem földhözragadt, sőt, a Microsoft szemüvege még évekkel azután is teljesen sci-finek tűnik, hogy a cég először bemutatta, mire lesz képes a szemüveg.

Ha hasznosnak találod az VirtuAll oldalt vagy bármelyik cikket, kérlek egy megosztással segítsd a munkánkat.

NAPI VR VIDEÓ

VR válogatott információk

A VirtuALL portálon és az interneten elérhető hasznos információk a virtuális valóság eszközökről (ár, vásárlás, kipróbálási lehetőségek, stb.) és magáról a témáról.

Legfrissebbek

Cikk ajánló #106 2019. 11. 08., 08:45  |  1370

Cikk ajánló #106

Helyzet­meghatározási funkciót kaphatnak az okosszemüvegek, AR-es és utazástervezési funkciókkal újít a Google Maps, Ha azt hitted, hogy a jövő már nem lehet ennél izgibb, akkor nézd meg, hogy pingpongoznak ezek a srácok, A Porsche is virtuális valóság élményt kínálna az utasoknak


Cikk ajánló #105 2019. 08. 04., 13:41  |  1258

Cikk ajánló #105

Ők azok, akik a nyaralást viszik a gyerekekhez, Erőre kapni látszik a VR/AR eszközök piaca, Elképesztő követés javulás Oculuson, megjelent a Valve Index – június végi hírösszefoglaló, Frissítve – pár dolog, amit a Vive Cosmosról már biztosan tudhatunk


Cikk ajánló #104 2019. 07. 02., 10:29  |  1209

Cikk ajánló #104

PLETYKA: A KÖVETKEZŐ XBOX MÁR RIFT S TÁMOGATÁSSAL ÉRKEZHET, Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit teszt - már megint ezt hajtogatjuk, Ennyire valósághű ma a virtuális valóság, Kiterjesztett valóság kiegészítőt készített a Varjo


ILMxLAB: A Star Wars VR - Vader Immortal 2019. 04. 13., 20:15  |  1870

ILMxLAB: A Star Wars VR - Vader Immortal

Az ILMxLAB bemutatkozik a legújabb projektjükkel, Vader Immortal: A Star Wars VR sorozat


Cikk ajánló #103 2019. 04. 08., 09:14  |  1217

Cikk ajánló #103

INDUL AZ ÚJ OCULUS AVATAR RENDSZER, Vegyes valóság szemüveget használhatnak a sebészek, Saját VR szemüveget villantott a Valve, HAMAROSAN KÉZBE VESZI A VALVE A VR HELYZETET


Cikk ajánló #102 2019. 03. 31., 15:48  |  1227

Cikk ajánló #102

Nintendo Labo - sokféle kalandban lehet részünk a kartonból készült VR szemüveggel, Beépített kamerákkal jön az új Oculus Rift S, Mennyire legyen divatos az AR szemüveg?


VIRTUALL KÖZÖSSÉGEK

Témakiválasztás

Szeretnéd a virtuális valóság témában hamarabb megtalálni a számodra hasznosabb tartalmakat?

Az alábbi két gombra kattintva a hírek jellemzői, címkéi és témái alapján tudsz szűrni.

CIMKÉK TÉMÁK

Partnerek

Partner oldalamon keresztül olyan weblapokra tudsz eljutni akik szintén a VR témában érdekeltek.