Bad Chicken VR élményeink

  • 2018. 06. 22., 11:13
Június 13-án autóba ültünk és eleget tettünk a kedves meghívásnak, elmentünk Budapestre a Bad Chicken VR élményközpontba. Készítettünk Nektek pár képet is és kipróbáltunk két klassz játékot is, erről szól most a beszámolónk.
661

Az első benyomásunk is már nagyon jó volt, a VR központ lent van egy pince helységben de nagyon klassz, modern, légkondicionált helységek és udvarias kiszolgálás vár minden oda betérő embert. A játékmester rögtön segítőkész volt, remekül elbeszélgettünk, nagyon felkészült szakmailag.

A VR centerben 5 külön box van ahol ki lehet próbálni a VR játékokat akár egyedül vagy akár többen is.

Kiválasztottuk a játékot, az Arizona Sunshine-t ami egy zombi lövöldözős FPS, ettől kicsit tartottam ugyan, na de hát nehogymár kifogjanak rajtam a zombik!!! 

Egy - egy HTC Vive VR eszközzel felszerelt helységben elhelyezkedtünk és a játékmester instukciói alapján kezdtük el a játékot. Átvettük, hogy a konzolokon melyik gomb mire való így meg kellett jegyezni hogy jobb és balkézzel külön-külön dolgokat tudj csinálni mert úgy gyorsabb. Például jobb kézzel csak lőttem és tárat cseréltem míg bal kézzel fogtam és teleportáltam. Mivel multiplayert választottunk,  először csatlakoztunk és bár mindkettőnk feje fekete volt a játékban, az viszont nagyon klassz volt, hogy láttuk egymást bent és együtt tudtuk teljesíteni a feladatokat.  Először lőgyakorlattal kezdtünk, tárat cseréltünk, aztán mikor teljesítettük a próba pályát tovább haladtunk.

Egy amerikai sivatagban találtuk magunkat (szerencsére nappal) egy elhagyott kisvárosban és az utakon álló autókban keresgéltünk fegyvereket, tárakat és a játékhoz szükséges tárgyakat amik mindig jók valamire előbb - utóbb.

Közben persze támadnak a zombik! Kiderült, hogy nagyon jó csapat vagyunk így együtt és klasszul lelövöldöztük őket!  Miután egy órácskát játszottunk a zombissal pihetntünk egyet, aztán Süni még kapta magát és bevállalt egy másik játékot is.

Plank not Included nem ajánlott ha tériszonyod van, kivéve ha le szeretnéd küzdeni, na arra ez a játék kiváló lehetőség.

 

Egy igazi deszkán állva lehet egyensúlyozni és el kell kapkodni a madarakat miközben különböző helyszíneken vagy a magasban. Ha lelépsz a deszkáról akkor a játékban lezuhansz.

Süni miután teljesítette az alap szintet ebben a játékban, ugrott egyet és a legmagasabb szintet kezdte el. Itt már nem csak a magasságtól kellett tartani, mozgott is alattad körbe-körbe vagy fel-le a deszka és így kellett elkapni a madarakat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon jól szórakoztunk és remekül eltelt a virtuális térben az idő!

Köszönjük Bad Chicken VR!

Sok jó játék közül választhattok, nekünk erre a kettőre volt időnk és irtó klassz volt mindkettő!

Ajánlom próbáljátok ki.

Nézzetek szét a honlapjukon és foglaljatok most! 

 

Ha hasznosnak találod az VirtuAll oldalt vagy bármelyik cikket, kérlek egy megosztással segítsd a munkánkat.

NAPI VR VIDEÓ

VR válogatott információk

A VirtuALL portálon és az interneten elérhető hasznos információk a virtuális valóság eszközökről (ár, vásárlás, kipróbálási lehetőségek, stb.) és magáról a témáról.

Legfrissebbek

Cikk ajánló #106 2019. 11. 08., 08:45  |  1360

Cikk ajánló #106

Helyzet­meghatározási funkciót kaphatnak az okosszemüvegek, AR-es és utazástervezési funkciókkal újít a Google Maps, Ha azt hitted, hogy a jövő már nem lehet ennél izgibb, akkor nézd meg, hogy pingpongoznak ezek a srácok, A Porsche is virtuális valóság élményt kínálna az utasoknak


Cikk ajánló #105 2019. 08. 04., 13:41  |  1245

Cikk ajánló #105

Ők azok, akik a nyaralást viszik a gyerekekhez, Erőre kapni látszik a VR/AR eszközök piaca, Elképesztő követés javulás Oculuson, megjelent a Valve Index – június végi hírösszefoglaló, Frissítve – pár dolog, amit a Vive Cosmosról már biztosan tudhatunk


Cikk ajánló #104 2019. 07. 02., 10:29  |  1200

Cikk ajánló #104

PLETYKA: A KÖVETKEZŐ XBOX MÁR RIFT S TÁMOGATÁSSAL ÉRKEZHET, Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit teszt - már megint ezt hajtogatjuk, Ennyire valósághű ma a virtuális valóság, Kiterjesztett valóság kiegészítőt készített a Varjo


ILMxLAB: A Star Wars VR - Vader Immortal 2019. 04. 13., 20:15  |  1848

ILMxLAB: A Star Wars VR - Vader Immortal

Az ILMxLAB bemutatkozik a legújabb projektjükkel, Vader Immortal: A Star Wars VR sorozat


Cikk ajánló #103 2019. 04. 08., 09:14  |  1210

Cikk ajánló #103

INDUL AZ ÚJ OCULUS AVATAR RENDSZER, Vegyes valóság szemüveget használhatnak a sebészek, Saját VR szemüveget villantott a Valve, HAMAROSAN KÉZBE VESZI A VALVE A VR HELYZETET


Cikk ajánló #102 2019. 03. 31., 15:48  |  1219

Cikk ajánló #102

Nintendo Labo - sokféle kalandban lehet részünk a kartonból készült VR szemüveggel, Beépített kamerákkal jön az új Oculus Rift S, Mennyire legyen divatos az AR szemüveg?


VIRTUALL KÖZÖSSÉGEK

Témakiválasztás

Szeretnéd a virtuális valóság témában hamarabb megtalálni a számodra hasznosabb tartalmakat?

Az alábbi két gombra kattintva a hírek jellemzői, címkéi és témái alapján tudsz szűrni.

CIMKÉK TÉMÁK

Partnerek

Partner oldalamon keresztül olyan weblapokra tudsz eljutni akik szintén a VR témában érdekeltek.