Magyarországon az ICAROS, az igazi aktív virtuális valóság eszköze!

  • 2017. 10. 11., 13:00
Az ICAROS egy forradalmian új szórakoztató és egyben sporteszköz, mely a virtuális valóságon keresztül a teljesen szabad repülés érzését nyújtja.
65

Az ICAROS egy forradalmian új szórakoztató és egyben sporteszköz, mely a virtuális valóságon keresztül a teljesen szabad repülés érzését nyújtja.

Az ICAROS tökéletes választás szórakozásra és edzésre is. A virtuális valóság szemüveget felvéve a testet és a lelket is inspiráló környezetben, hegyek közt repülve találjuk magunkat, ahol különböző feladatokat kell megoldanunk (szabad repülés, karikákon való átrepülés, drónharc), mellyel pontokat szerzünk. A játékot teljesen a saját testsúly egyensúlyozásával lehet irányítani. Minden izom mozgásba lendül, igazi virtuális edzés élmény! A játék és az ICAROS nehézségi foka állítható, így a kezdők is könnyen sikerélményeket érhetnek el, és a tapasztaltabb pilóták is tudnak folyamatosan fejlődni.

 

Rendelkezésre áll még a mélytengeri játékunk, ahol halakra kell vadásznunk, és egy tengeri csatában is részt vehetünk, ahol meg kell akadályoznunk a torpedók becsapódását.

Azok a vendégek sem unatkoznak, akik éppen nincsenek benne a játékban, mert élőben követhetik az eseményeket egy képernyőn, ahol pont azt látjuk amit a játékban résztvevők. A játékban van lehetőség pontszámításra, így akár vetélkedő, bajnokság is szervezhető.

Az ICAROS-VR-t és annak sok oldalú használatát a VRrehab nevű kezdeményezés, és annak alapítói Pap Andrea és Pelyhe Ádám indították Magyarországon.

A VRrehab egy forradalmian új módszer, mely a legújabb virtuális valóság technológiát ötvözi a klasszikus gyógytorna elemeivel.
Képzett gyógytornászok által vezetett rehabilitáció során stimuláljuk vizuális ingerek által az idegrendszert, ezzel segítve a mozgás visszaépítését, az állóképesség növelését, az erő fokozását. 

Jelenleg egyformán szolgálja ki az élmény és szórakozásvágyók illetve a mozgásélmény, rehabilitálódni vágyók kívánságait, egyedülálló lehetőségeivel.

Az 1 órás program ára 12.000 Ft, melyen kényelmesen 2 fő tud játszani.

Kipróbálható a Pandera Gyógycentrumban, előzetes időpontfoglalás alapján. A szabadidő, szórakozás programot is képzett gyógytornász vezeti, ezzel segítve a helyes testtartást, gép mozgatását. Nagy hangsúlyt fektetnek a higéniára, a VR szemüvegek egy speciális víztaszító, könnyen mosható béléssel vannak ellátva, melyet minden játékos után tisztítanak.

Cím: Pandera Gyógycentrum, 1135 Budapest, Hun utca 4/a
E-mail: info@vrrehab.hu
Web: www.vrrehab.hu
Facebook: www.facebook.com/vrrehab
Instagram: www.instagram.com/vrrehab.clinic
Videók: https://vimeo.com/user65669509
Időpontfoglalás: 06-20/426-3732 , 06-20/415-8756

Ha tetszett ez a cikk, kérlek oszd meg a Facebookon az alábbi TETSZIK vagy MEGSOZTÁS gombokkal, hátha másoknak is hasznos lesz:
Ha hasznosnak találod az VirtuAll oldalt vagy bármelyik cikket, kérlek egy megosztással segítsd a munkánkat.

NAPI VR VIDEÓ

VR válogatott információk

A VirtuALL portálon és az interneten elérhető hasznos információk a virtuális valóság eszközökről (ár, vásárlás, kipróbálási lehetőségek, stb.) és magáról a témáról.

Legfrissebbek

Cikk ajánló #048 2017. 11. 13., 09:44  |  33

Cikk ajánló #048

Párizsban végül megtérített a virtuális valóság, Gurman: jön az Apple AR szemüvege, Háború az asztalon: League of War: VR Arena, Mindjárt beéri a Rift a Vive-ot?, Szemléltetjük, milyen az élet szembetegségekkel, Virtuális valóságban működő billentyűzetet csinált a Logitech, 360 fokos fordulatot vehet az életed!


Cikk ajánló #047 2017. 11. 05., 08:52  |  20

Cikk ajánló #047

Elhúzott a PSVR, az Xboxnak nincs válasza, Magyarországon is elérhető lett a Microsoft HoloLens szemüvege, Rengeteg pénzt hozott, de becsapásnak tűnik a 8K VR szemüveg, Blood & Truth - álmaink VR-os akciójátékát készíti a Sony London Studio


Cikk ajánló #046 2017. 10. 29., 08:35  |  23

Cikk ajánló #046

A Pimax már a 2.5 millió dollárra hajt, Még több pénzt fektet a virtuális valóságba az Acer, Soha nem találod ki, mit játszik ez a két ember, Átlagemberek még sosem láthatták így a Marsot


Cikk ajánló #045 2017. 10. 23., 08:20  |  45

Cikk ajánló #045

17 lencsés kamerát mutatott be a Samsung, Vezeték nélkülivé válik az Oculus Rift is, Működés közben az egyik Windows VR fejszett, John Carmack: A VR helyezete és jövője, másfél órában, A Facebook nem viccel a virtuális valósággal, Közös VR-sorozattal rukkol elő a Discovery és a Google - itt az előzetes


Cikk ajánló #044 2017. 10. 16., 10:51  |  65

Cikk ajánló #044

Ez a kínai VR-szemüveg felmossa a padlót az Oculus Rifttel és a HTC Vive-val, Kiterjesztett valóság szemüveggel szerelnék fel a pécsi orvosokat, Új fejszett a Facebooktól: Oculus Go, OLED-kijelzős szemüveg, Oculus Go - jövőre jön a vezeték nélküli headset, de már készül a jobb változat, Drasztikusan növeli a játékteret a SteamVR új generációja


Magyarországon az ICAROS, az igazi aktív virtuális valóság eszköze! 2017. 10. 11., 13:00  |  65

Magyarországon az ICAROS, az igazi aktív virtuális valóság eszköze!

Az ICAROS egy forradalmian új szórakoztató és egyben sporteszköz, mely a virtuális valóságon keresztül a teljesen szabad repülés érzését nyújtja.


VIRTUALL KÖZÖSSÉGEK

Témakiválasztás

Szeretnéd a virtuális valóság témában hamarabb megtalálni a számodra hasznosabb tartalmakat?

Az alábbi két gombra kattintva a hírek jellemzői, címkéi és témái alapján tudsz szűrni.

CIMKÉK TÉMÁK

Partnerek

Partner oldalamon keresztül olyan weblapokra tudsz eljutni akik szintén a VR témában érdekeltek.