Magyarországon az ICAROS, az igazi aktív virtuális valóság eszköze!

  • 2017. 10. 11., 13:00
Az ICAROS egy forradalmian új szórakoztató és egyben sporteszköz, mely a virtuális valóságon keresztül a teljesen szabad repülés érzését nyújtja.
257

Az ICAROS egy forradalmian új szórakoztató és egyben sporteszköz, mely a virtuális valóságon keresztül a teljesen szabad repülés érzését nyújtja.

Az ICAROS tökéletes választás szórakozásra és edzésre is. A virtuális valóság szemüveget felvéve a testet és a lelket is inspiráló környezetben, hegyek közt repülve találjuk magunkat, ahol különböző feladatokat kell megoldanunk (szabad repülés, karikákon való átrepülés, drónharc), mellyel pontokat szerzünk. A játékot teljesen a saját testsúly egyensúlyozásával lehet irányítani. Minden izom mozgásba lendül, igazi virtuális edzés élmény! A játék és az ICAROS nehézségi foka állítható, így a kezdők is könnyen sikerélményeket érhetnek el, és a tapasztaltabb pilóták is tudnak folyamatosan fejlődni.

 

Rendelkezésre áll még a mélytengeri játékunk, ahol halakra kell vadásznunk, és egy tengeri csatában is részt vehetünk, ahol meg kell akadályoznunk a torpedók becsapódását.

Azok a vendégek sem unatkoznak, akik éppen nincsenek benne a játékban, mert élőben követhetik az eseményeket egy képernyőn, ahol pont azt látjuk amit a játékban résztvevők. A játékban van lehetőség pontszámításra, így akár vetélkedő, bajnokság is szervezhető.

Az ICAROS-VR-t és annak sok oldalú használatát a VRrehab nevű kezdeményezés, és annak alapítói Pap Andrea és Pelyhe Ádám indították Magyarországon.

A VRrehab egy forradalmian új módszer, mely a legújabb virtuális valóság technológiát ötvözi a klasszikus gyógytorna elemeivel.
Képzett gyógytornászok által vezetett rehabilitáció során stimuláljuk vizuális ingerek által az idegrendszert, ezzel segítve a mozgás visszaépítését, az állóképesség növelését, az erő fokozását. 

Jelenleg egyformán szolgálja ki az élmény és szórakozásvágyók illetve a mozgásélmény, rehabilitálódni vágyók kívánságait, egyedülálló lehetőségeivel.

Az 1 órás program ára 12.000 Ft, melyen kényelmesen 2 fő tud játszani.

Kipróbálható a Pandera Gyógycentrumban, előzetes időpontfoglalás alapján. A szabadidő, szórakozás programot is képzett gyógytornász vezeti, ezzel segítve a helyes testtartást, gép mozgatását. Nagy hangsúlyt fektetnek a higéniára, a VR szemüvegek egy speciális víztaszító, könnyen mosható béléssel vannak ellátva, melyet minden játékos után tisztítanak.

Cím: Pandera Gyógycentrum, 1135 Budapest, Hun utca 4/a
E-mail: info@vrrehab.hu
Web: www.vrrehab.hu
Facebook: www.facebook.com/vrrehab
Instagram: www.instagram.com/vrrehab.clinic
Videók: https://vimeo.com/user65669509
Időpontfoglalás: 06-20/426-3732 , 06-20/415-8756

Ha tetszett ez a cikk, kérlek oszd meg a Facebookon az alábbi TETSZIK vagy MEGSOZTÁS gombokkal, hátha másoknak is hasznos lesz:
Ha hasznosnak találod az VirtuAll oldalt vagy bármelyik cikket, kérlek egy megosztással segítsd a munkánkat.

NAPI VR VIDEÓ

VR válogatott információk

A VirtuALL portálon és az interneten elérhető hasznos információk a virtuális valóság eszközökről (ár, vásárlás, kipróbálási lehetőségek, stb.) és magáról a témáról.

Legfrissebbek

Cikk ajánló #052 2017. 12. 11., 08:18  |  25

Cikk ajánló #052

Spielberg új scifije még mindig várós: itt a Ready Player One új előzetese, PSX 2017 - a virtuális valóságba költözik a WipEout Omega Collection, PSX 2017 - jön a The Last Guardian VR-változata, Elég drága lett a HTC VIVE Focus


Cikk ajánló #051 2017. 12. 04., 15:05  |  31

Cikk ajánló #051

A harmadik negyedévben is hízott a VR-piac, Doom VFR - két klasszikus pálya is elérhető lesz, A virtuális valóság technológiák alkalmazása


Cikk ajánló #050 2017. 11. 27., 10:51  |  46

Cikk ajánló #050

Újabb Apple vásárlás: Vrvana, VR fotelből vezérelhető robotot mutatott be a Toyota, Előrendelhető a Vive Tracker, A virtuális valóság gyökeresen megváltoztathatja a skizofrénia kezelését


Cikk ajánló #049 2017. 11. 20., 10:00  |  61

Cikk ajánló #049

Beléptünk a virtuális valóságba és megnéztük, hogy milyen lesz a jövő, Először érkeztek konkrét információk a VR és az Xbox One lehetséges házasságáról, A HTC is bemutatta önálló VR headsetét, Hoppá! Nem kapunk a HTC Focusból, A HTC új virtuálisvalóság-szemüvegéhez nem kell se számítógép, se telefon


Cikk ajánló #048 2017. 11. 13., 09:44  |  61

Cikk ajánló #048

Párizsban végül megtérített a virtuális valóság, Gurman: jön az Apple AR szemüvege, Háború az asztalon: League of War: VR Arena, Mindjárt beéri a Rift a Vive-ot?, Szemléltetjük, milyen az élet szembetegségekkel, Virtuális valóságban működő billentyűzetet csinált a Logitech, 360 fokos fordulatot vehet az életed!


Cikk ajánló #047 2017. 11. 05., 08:52  |  53

Cikk ajánló #047

Elhúzott a PSVR, az Xboxnak nincs válasza, Magyarországon is elérhető lett a Microsoft HoloLens szemüvege, Rengeteg pénzt hozott, de becsapásnak tűnik a 8K VR szemüveg, Blood & Truth - álmaink VR-os akciójátékát készíti a Sony London Studio


VIRTUALL KÖZÖSSÉGEK

Témakiválasztás

Szeretnéd a virtuális valóság témában hamarabb megtalálni a számodra hasznosabb tartalmakat?

Az alábbi két gombra kattintva a hírek jellemzői, címkéi és témái alapján tudsz szűrni.

CIMKÉK TÉMÁK

Partnerek

Partner oldalamon keresztül olyan weblapokra tudsz eljutni akik szintén a VR témában érdekeltek.