Magyarországon az ICAROS, az igazi aktív virtuális valóság eszköze!

  • 2017. 10. 11., 13:00
Az ICAROS egy forradalmian új szórakoztató és egyben sporteszköz, mely a virtuális valóságon keresztül a teljesen szabad repülés érzését nyújtja.
420

Az ICAROS egy forradalmian új szórakoztató és egyben sporteszköz, mely a virtuális valóságon keresztül a teljesen szabad repülés érzését nyújtja.

Az ICAROS tökéletes választás szórakozásra és edzésre is. A virtuális valóság szemüveget felvéve a testet és a lelket is inspiráló környezetben, hegyek közt repülve találjuk magunkat, ahol különböző feladatokat kell megoldanunk (szabad repülés, karikákon való átrepülés, drónharc), mellyel pontokat szerzünk. A játékot teljesen a saját testsúly egyensúlyozásával lehet irányítani. Minden izom mozgásba lendül, igazi virtuális edzés élmény! A játék és az ICAROS nehézségi foka állítható, így a kezdők is könnyen sikerélményeket érhetnek el, és a tapasztaltabb pilóták is tudnak folyamatosan fejlődni.

 

Rendelkezésre áll még a mélytengeri játékunk, ahol halakra kell vadásznunk, és egy tengeri csatában is részt vehetünk, ahol meg kell akadályoznunk a torpedók becsapódását.

Azok a vendégek sem unatkoznak, akik éppen nincsenek benne a játékban, mert élőben követhetik az eseményeket egy képernyőn, ahol pont azt látjuk amit a játékban résztvevők. A játékban van lehetőség pontszámításra, így akár vetélkedő, bajnokság is szervezhető.

Az ICAROS-VR-t és annak sok oldalú használatát a VRrehab nevű kezdeményezés, és annak alapítói Pap Andrea és Pelyhe Ádám indították Magyarországon.

A VRrehab egy forradalmian új módszer, mely a legújabb virtuális valóság technológiát ötvözi a klasszikus gyógytorna elemeivel.
Képzett gyógytornászok által vezetett rehabilitáció során stimuláljuk vizuális ingerek által az idegrendszert, ezzel segítve a mozgás visszaépítését, az állóképesség növelését, az erő fokozását. 

Jelenleg egyformán szolgálja ki az élmény és szórakozásvágyók illetve a mozgásélmény, rehabilitálódni vágyók kívánságait, egyedülálló lehetőségeivel.

Az 1 órás program ára 12.000 Ft, melyen kényelmesen 2 fő tud játszani.

Kipróbálható a Pandera Gyógycentrumban, előzetes időpontfoglalás alapján. A szabadidő, szórakozás programot is képzett gyógytornász vezeti, ezzel segítve a helyes testtartást, gép mozgatását. Nagy hangsúlyt fektetnek a higéniára, a VR szemüvegek egy speciális víztaszító, könnyen mosható béléssel vannak ellátva, melyet minden játékos után tisztítanak.

Cím: Pandera Gyógycentrum, 1135 Budapest, Hun utca 4/a
E-mail: info@vrrehab.hu
Web: www.vrrehab.hu
Facebook: www.facebook.com/vrrehab
Instagram: www.instagram.com/vrrehab.clinic
Videók: https://vimeo.com/user65669509
Időpontfoglalás: 06-20/426-3732 , 06-20/415-8756

Ha tetszett ez a cikk, kérlek oszd meg a Facebookon az alábbi TETSZIK vagy MEGSOZTÁS gombokkal, hátha másoknak is hasznos lesz:
Ha hasznosnak találod az VirtuAll oldalt vagy bármelyik cikket, kérlek egy megosztással segítsd a munkánkat.

NAPI VR VIDEÓ

VR válogatott információk

A VirtuALL portálon és az interneten elérhető hasznos információk a virtuális valóság eszközökről (ár, vásárlás, kipróbálási lehetőségek, stb.) és magáról a témáról.

Legfrissebbek

Cikk ajánló #062 2018. 03. 12., 14:53  |  41

Cikk ajánló #062

A világ összes Oculus Riftje egyszerre állt le, Szédületes parallax hatást keltő app készült iPhone X-re, Az Oculus Rift lett a legnépszerűbb VR headset Steamen, TESZT: Bravo Team


Cikk ajánló #061 2018. 03. 06., 14:54  |  25

Cikk ajánló #061

Bejött a PlayStation VR, így komoly támogatást rak mögé a Sony, Megjelent az Orion 1.0, az olcsó teljes alakos mocap technológia, HoloLens, mesterséges intelligencia és 3D-nyomtatás a vasút jövője, A Google is AR appokat szeretne terjeszteni


Cikk ajánló #060 2018. 02. 26., 08:30  |  48

Cikk ajánló #060

Új mobil VR platformmal készül a Qualcomm, Keverik a valóságot az ASUS-nál, Conduct THIS! és AR! – vonatszimulátor ARKit segítségével, A floridai iskolai lövöldözés miatt jegelte a Facebook VR shooter játékát


Cikk ajánló #059 2018. 02. 19., 08:46  |  47

Cikk ajánló #059

Megmondja a virtuális valóság, hogyan emlékezünk, Komoly támogatást kap a Magic Leap, Rajtuk múlik a virtuális valóság jövője? - TOP 4 hordozható VR szemüveg


Cikk ajánló #058 2018. 02. 12., 13:40  |  68

Cikk ajánló #058

Lehullott a lepel az Intel okos­szemüvegéről, Ark Park - megvan, mikor indul a virtuális dinótúra, Mixed Reality headsetje mellé izmos munkaállomással jelentkezett a HP, Az Intel búcsút int a virtuális valóság piacnak, Már szobakerékpárral is irányíthatjuk a VR játékokat


Cikk ajánló #057 2018. 02. 05., 13:39  |  77

Cikk ajánló #057

A VR jelentheti a szemészet jövőjét, HOGYAN TERVEZZ A VIRTUÁLIS VALÓSÁGRA?, Befellegzett az Oculus Riftnek?, Elképesztő grafikai techdemót villantott a Unity, Érkezőben az új Apple termék, zajlanak a tágyalások a beszállítókkal


VIRTUALL KÖZÖSSÉGEK

Témakiválasztás

Szeretnéd a virtuális valóság témában hamarabb megtalálni a számodra hasznosabb tartalmakat?

Az alábbi két gombra kattintva a hírek jellemzői, címkéi és témái alapján tudsz szűrni.

CIMKÉK TÉMÁK

Partnerek

Partner oldalamon keresztül olyan weblapokra tudsz eljutni akik szintén a VR témában érdekeltek.