Magyarországon az ICAROS, az igazi aktív virtuális valóság eszköze!

  • 2017. 10. 11., 13:00
Az ICAROS egy forradalmian új szórakoztató és egyben sporteszköz, mely a virtuális valóságon keresztül a teljesen szabad repülés érzését nyújtja.
2838

Az ICAROS egy forradalmian új szórakoztató és egyben sporteszköz, mely a virtuális valóságon keresztül a teljesen szabad repülés érzését nyújtja.

Az ICAROS tökéletes választás szórakozásra és edzésre is. A virtuális valóság szemüveget felvéve a testet és a lelket is inspiráló környezetben, hegyek közt repülve találjuk magunkat, ahol különböző feladatokat kell megoldanunk (szabad repülés, karikákon való átrepülés, drónharc), mellyel pontokat szerzünk. A játékot teljesen a saját testsúly egyensúlyozásával lehet irányítani. Minden izom mozgásba lendül, igazi virtuális edzés élmény! A játék és az ICAROS nehézségi foka állítható, így a kezdők is könnyen sikerélményeket érhetnek el, és a tapasztaltabb pilóták is tudnak folyamatosan fejlődni.

 

Rendelkezésre áll még a mélytengeri játékunk, ahol halakra kell vadásznunk, és egy tengeri csatában is részt vehetünk, ahol meg kell akadályoznunk a torpedók becsapódását.

Azok a vendégek sem unatkoznak, akik éppen nincsenek benne a játékban, mert élőben követhetik az eseményeket egy képernyőn, ahol pont azt látjuk amit a játékban résztvevők. A játékban van lehetőség pontszámításra, így akár vetélkedő, bajnokság is szervezhető.

Az ICAROS-VR-t és annak sok oldalú használatát a VRrehab nevű kezdeményezés, és annak alapítói Pap Andrea és Pelyhe Ádám indították Magyarországon.

A VRrehab egy forradalmian új módszer, mely a legújabb virtuális valóság technológiát ötvözi a klasszikus gyógytorna elemeivel.
Képzett gyógytornászok által vezetett rehabilitáció során stimuláljuk vizuális ingerek által az idegrendszert, ezzel segítve a mozgás visszaépítését, az állóképesség növelését, az erő fokozását. 

Jelenleg egyformán szolgálja ki az élmény és szórakozásvágyók illetve a mozgásélmény, rehabilitálódni vágyók kívánságait, egyedülálló lehetőségeivel.

Az 1 órás program ára 12.000 Ft, melyen kényelmesen 2 fő tud játszani.

Kipróbálható a Pandera Gyógycentrumban, előzetes időpontfoglalás alapján. A szabadidő, szórakozás programot is képzett gyógytornász vezeti, ezzel segítve a helyes testtartást, gép mozgatását. Nagy hangsúlyt fektetnek a higéniára, a VR szemüvegek egy speciális víztaszító, könnyen mosható béléssel vannak ellátva, melyet minden játékos után tisztítanak.

Cím: Pandera Gyógycentrum, 1135 Budapest, Hun utca 4/a
E-mail: info@vrrehab.hu
Web: www.vrrehab.hu
Facebook: www.facebook.com/vrrehab
Instagram: www.instagram.com/vrrehab.clinic
Videók: https://vimeo.com/user65669509
Időpontfoglalás: 06-20/426-3732 , 06-20/415-8756

Ha hasznosnak találod az VirtuAll oldalt vagy bármelyik cikket, kérlek egy megosztással segítsd a munkánkat.

NAPI VR VIDEÓ

VR válogatott információk

A VirtuALL portálon és az interneten elérhető hasznos információk a virtuális valóság eszközökről (ár, vásárlás, kipróbálási lehetőségek, stb.) és magáról a témáról.

Legfrissebbek

Cikk ajánló #106 2019. 11. 08., 08:45  |  1322

Cikk ajánló #106

Helyzet­meghatározási funkciót kaphatnak az okosszemüvegek, AR-es és utazástervezési funkciókkal újít a Google Maps, Ha azt hitted, hogy a jövő már nem lehet ennél izgibb, akkor nézd meg, hogy pingpongoznak ezek a srácok, A Porsche is virtuális valóság élményt kínálna az utasoknak


Cikk ajánló #105 2019. 08. 04., 13:41  |  1205

Cikk ajánló #105

Ők azok, akik a nyaralást viszik a gyerekekhez, Erőre kapni látszik a VR/AR eszközök piaca, Elképesztő követés javulás Oculuson, megjelent a Valve Index – június végi hírösszefoglaló, Frissítve – pár dolog, amit a Vive Cosmosról már biztosan tudhatunk


Cikk ajánló #104 2019. 07. 02., 10:29  |  1170

Cikk ajánló #104

PLETYKA: A KÖVETKEZŐ XBOX MÁR RIFT S TÁMOGATÁSSAL ÉRKEZHET, Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit teszt - már megint ezt hajtogatjuk, Ennyire valósághű ma a virtuális valóság, Kiterjesztett valóság kiegészítőt készített a Varjo


ILMxLAB: A Star Wars VR - Vader Immortal 2019. 04. 13., 20:15  |  1805

ILMxLAB: A Star Wars VR - Vader Immortal

Az ILMxLAB bemutatkozik a legújabb projektjükkel, Vader Immortal: A Star Wars VR sorozat


Cikk ajánló #103 2019. 04. 08., 09:14  |  1179

Cikk ajánló #103

INDUL AZ ÚJ OCULUS AVATAR RENDSZER, Vegyes valóság szemüveget használhatnak a sebészek, Saját VR szemüveget villantott a Valve, HAMAROSAN KÉZBE VESZI A VALVE A VR HELYZETET


Cikk ajánló #102 2019. 03. 31., 15:48  |  1186

Cikk ajánló #102

Nintendo Labo - sokféle kalandban lehet részünk a kartonból készült VR szemüveggel, Beépített kamerákkal jön az új Oculus Rift S, Mennyire legyen divatos az AR szemüveg?


VIRTUALL KÖZÖSSÉGEK

Témakiválasztás

Szeretnéd a virtuális valóság témában hamarabb megtalálni a számodra hasznosabb tartalmakat?

Az alábbi két gombra kattintva a hírek jellemzői, címkéi és témái alapján tudsz szűrni.

CIMKÉK TÉMÁK

Partnerek

Partner oldalamon keresztül olyan weblapokra tudsz eljutni akik szintén a VR témában érdekeltek.